Buna, asa cum am promis de la inceputul acestui an, m-am gandit sa activez pe acest blog functia de Guest Post.

Ce inseamna guest post? Inseamna ca va dau posibilitatea sa scrieti articole la mine pe blog.

Cum functioneaza? Primul pas este sa imi trimiteti pe mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. articolul complet, cu titlu, continut text, continut foto-video, nume autor, link spre blog/site autor (daca este cazul). Eu moderez continutul dupa caz si il postez pe blog, apoi il distribui pe pagina de facebook Mary Blog.

Reguli generale:

1. Continutul trebuie sa fie unic si de calitate. Textul nu trebuie sa apara si pe alte site-uri sau bloguri nici inainte de a-l posta pe blogul meu, si nici dupa. Imaginile trebuie sa va apartina, nu trebuie furate/luate fara permisiune, de pe alte site-uri.

2. Articolul trebuie sa fie interesant pentru cititori. Este si in avantajul meu si al vostru.

3. Textul sa aiba minim 750 de cuvinte si sa fie corect redactat din punct de vedere literar, ortografic, ortoepic si de punctuatie. Nu spune nimeni sa fie in termeni academici, dar e de bun simt sa fie scris corect. Nu trebuie neaparat scris cu diacritice.

4. Un guest post poate fi scris de blogeri si pasionati de blog, nu de catre o companie. Daca sunteti companie si doriti un articol de tip advertorial, va rog sa precizati pe email. Pentru companii voi percepe o taxa modica si voi emite o factura pentru prestari servicii de publicitate in baza unui contract semnat intre noi.

5. Eu imi rezerv dreptul de a selecta si de a modera articolele dupa bunul meu plac. Daca eu consider ca un articol nu este potrivit pentru blogul meu, nu il voi posta.

 

Sper ca aceste 5 reguli au fost intelese pe deplin si astept cu nerabdare articolele voastre pe adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .