Buna fetelor, săptămana aceasta, miercuri si joi, am participat la o sesiune de make-up cu Ana Waszkiewicz. Ana e un make-up artist foarte bun, extrem de renumit, sigur o cunoasteți de undeva; ori ați vazut-o online, la TV, ori prin reviste, sau daca nu ați văzut-o, cu siguranță ați văzut pe cineva machiat de către ea.

Mai multe despre activitatea ei minunată găsiți pe site-ul ei www.makeuptouch.ro;

 

piele fericita oriflame academy

 

Prima zi a fost mai mult teorie și Ana a realizat un machiaj rapid de zi. În acest timp ne-a oferit diverse trucuri de frumusețe.

Ziua a doua a fost machiată o altă persoană cu un machiaj mai profund de seară. Nu o sa intru mult in detalii despre cum a fost, ideea este că Ana explică foarte bine si se pricepe extraordinar de bine. 

Mie chiar mi-a placut foarte mult și știu sigur că nimeni nu s-a plictisit și fiecare a avut cate ceva de invățat. Cel putin prima zi, sala de prezentări de la Bacău a fost mai mult decât plină.

Nu știu sigur când, dar am înțeles că va mai fi un astfel de eveniment în octombrie, când abia aștept să mă văd cu cât mai multe dintre voi în sala de prezentări de la Bacău. Când o să aflu exact data, o sa fac un event pe Facebook cu ziua și ora exactă, și o sa vreau să vă confirmați prezența din timp, pentru că locurile vor fi limitate.

Am atasat mai jos niste poze de la eveniment. Pe data viitoare.

 

oriflame beauty academy bacau

mary blog maria murariu

model makeup oriflame academy

maria murariu makeup

 

Sursa fota: facebook.com, Ana Waszkiewicz