Buna fetelor, duminica m-am intors din excursia in Creta, excursie 100% gratuita organizata de compania Oriflame. Am fost cazata la Creta Maris Beach Resort unde am avut servicii all inclusive de inalta calitate.

Am stat 5 zile. Cum a fost si ce mi-a placut? O sa va povestesc aici ce am facut eu in toate cele 5 zile.

 

maria murariu 

 

Ziua 1 a fost ziua sosirii. Am luat avionul de la Bucuresti si am zburat 2 ore pana la destinatie. La ora 3PM am ajuns la Hotel. Cand am ajuns am fost la masa, apoi am stat pe plaja si m-am relaxat. Seara am vizitat statiunea si imprejurimile sale. 

A doua zi a fost ziua de business. A inceput la 8 jumatate dimineata si s-a terminat la ora 16. Aici mi-am primit diploma de director Oriflame. A fost cea mai frumoasa zi deoarece toata lumea a fost recunoscuta de catre managementul Oriflame pe scena. Aceasta zi a fost plina de energie si entuziasm. Am aflat si foarte multe noutati si m-am bucurat de o prezentare speciala Wellness si multe altele. Tot in aceasta zi am aflat si care va fi urmatoare destinatie a Seminarului Oriflame Dream Express si anume ITALIA. La sfarsitul conferintei fiecare dintre noi am primit cate un cadou. Seara s-a incheiat cu o petrecere in stil antic grecesc. Fiecare persoana era imbracata intr-un costum cu tema greceasca. La finalul petrecerii cel mai bun si creativ costum a fost premiat.

 

mary blog

 

In ziua a treia am avut timp liber sa ma relaxez si ma ma bucur de multe atractii ale complexului. Noi am hotarat sa facem o mini excursie pe Insula Spinalonga cunoscuta sub numele de "Insula leprosilor". Am inchiriat un autobuz privat si am pornit in calatorie. Pe autobuz am avut si un ghid foarte de treaba care ne-a oferit multe informatii. Pe insula Spinalonga ne-a insotit un alt ghid care ne-a povestit despre viata leprosilor care au trait acolo. Ne-am bucurat de ruinele arheologice si de o plimbare prin Dante Gate - un tunel lung, in piatra folosit de leprosi pentru a intra in insula. A fost o excursie foarte interesanta si mi-a placut mult, mai ales ca am avut ocazia sa merg cu vaporul pentru prima data. La intoarcere de pe insula am trecut si prin orasul Agios Nikolaos, de unde am cumparat si cateva suveniruri.

 

maria mary blog

 

In ziua a patra a avut loc o activitate Wellness unde am avut timp pentru miscare. Am primit cadou tricouri Wellnees si am avut diferite activitati. Am invatat unele miscari din artele martiale si ne-am fortificat muschii cu traningul Body Combat. Seara a avut loc petrecerea de ramas bun unde toata lumea era imbracata in stilul anilor '60.

 

mary blog Wellness

 

Ziua a cincea a fost ziua plecarii. La ora 12:00 trebuia sa eliberam camera hotelului. Dupa ce am eliberat camera, ne-am lasat bagajele intr-o incapere speciala. Pentru ca am avut avion tocmai la ora 18:00 am petrecut restul zilei la piscina si pe terasa.

Oamenii din Creta sunt foarte generosi si primitori. Au masini ieftine si se imbraca modest chiar daca au foarte multi bani. Intotdeauana sunt foarte calmi si cu zambetul pe buze.

Creta este casa multor produse alimentare gustoase cum ar fi miere, branzeturi, fructe uscate, nuci si dulciuri, etc. Uleiul de masline din Creta este unul dintre cele mai bune si mai sanatoase din lume. De asemenea, am avut sansa sa gust si din bautura lor specifica RAKI, un traditional lichior facut din struguri.

Au fost cinci zile minunate pentru mine, si asa cum s-a intamplat si anul trecut in Spania, cel mai mult mi-a placut ziua conferintei. Sunt sigura ca la urmatorea excursie voi merge cu cel putin o persoana din echipa mea.

Va astept si pe voi in Italia!smile

Vreau sa va reamintesc: oricine poate merge in excursiile gratuite organiate de Oriflame. Trebuie doar sa deveniti manageri Oriflame, si sa va indepliniti doar 7 din 12 targete de recrutare. In Creta au fost peste 300 de romani. Deci se poate. Pentru detalii contactati-ma pe facebook.

Mai jos vedeti cateva poze din aceasta excursie.

 

creta oriflame

 

hotel creta

 

maria murariu

 

plaja creta

 

conferinta oriflame

 

diploma oriflame

 

antic party

 

antic oriflame

 

 spinalonga insula

 

mary blog

 

creta insula

 

maria murariu

 

barca

 

 

mary blog

 

wellness creta oriflame

 

wellness island