Hello girls, in ultimul timp nu am mai scris pe blog pentru ca m-am mutat in UK. A fost o perioada foarte aglomerata pentru mine, insa vreau sa revin si pe blog, sa scriu macar un articol pe saptamana cum faceam si inainte.

Cu toate acestea, astazi vreau sa va vorbesc despre noile schimbari din viata mea.

Iata cateva moduri in care viata mea s-a schimbat de cand m-am mutat in UK

1. Am legat prietenii cu persoane de alta nationalitate

In Romania sunt putine sanse sa intalnesti persoane de alta nationalitate, insa in UK intalnesti persoane din diferite tari. Daca vrei sa te acomodezi intr-o tara straina trebuie sa comunici cu persoanele din jurul tau, indiferent din ce tara vin.

2.  Beau mai mult ceai

Ceiul este cea mai populara bautura consumata in UK, in special ceaiul negru. Majoritatea persoanelor din UK isi incep ziua cu o ceasca de ceai.

Inainte sa ma mut in UK obisnuiam sa beau multa cafea in fiecare zi. Acum in loc de cafea, dimineata beau un ceai verde sau negru. Ceaiul negru este, de asemenea, foarte bun si pentru sanatate.

3. Respectul si politetea

Majoritatea persoanelor din UK sunt foarte politicoase, prietenoase si calme. De asemenea, in UK nimeni nu judeca felul in care arati sau cum te imbraci. Oamenii din aceasta tara sunt respectuosi si sunt dispusi sa te ajute atunci cand ai nevoie.

4. Vremea

Vremea din UK nu este asa rea cum cred multe persoane. Chiar daca este mai innorat in majoritatea timpului, vara vei vedea foarte des soarele, ceea ce este bine. Vremea nu este extrema, niciodata nu este prea cald sau prea frig.

5. Egalitatea in societate

Toate lumea are oportunitati egale in UK, de aceea vei fi tratat cu respect. Chiar daca ai opinii diferite, etnie diferita, preferinte politice sau religioase diferite, intodeauna vei face parte din societate si vei fi considerat egal.

 

Dupa 6 luni de locuit in UK am ajuns la o concluzie la care cred ca majoritatea dintre noi ar ajunge. Nu m-as mai intoarce sa locuiesc permanent in Romania decat daca s-ar schimba foarte mult, incepand de la guvernarea tarii pana la mentalitatea fiecaruia dintre noi. In schimb as vizita Romania mea frumoasa, oricand, si planuiesc sa merg in tara macar de doua ori pe an.

 

UK mary blog

 

UK mary blog

 

UK life

 

lifestyle UK

 

UK maryblog