Atunci cand mergi in vacanta este mult mai bine sa iti faci bagajul din timp, deoarece daca te grabesti, cel mai probabil este sa uiti lucruri importante de care ai nevoie in calatoria ta. 

 

vacantion products

 

Nu este usor sa impachetezi doar lucrurile esentiale atunci cand mergi in vacanta, mai ales daca este prima ta calatorie. 

Iata cateva lucruri esentiale pe care ar trebui sa le iei cu tine cand mergi in calatorii:

1. Pasaport

Cel mai rau lucru este atunci cand ajungi in aeroport si iti dai seama ca ti-ai uitat pasaportul acasa, apoi sa pierzi avionul pentru ca trebuie sa te intorci acasa dupa pasaport.

2. Asigurare de calatorie

Asigurarea de calatorie nu este foarte scumpa si te ajuta sa calatoresti in siguranta. De asemenea iti acopera costurile medicale de care s-ar putea sa ai nevoie.

3. Crema cu protectie solara

Este important sa ai grija de pielea ta, de aceea crema cu SPF nu trebuie sa iti lipseasca din geanta.

4. Balsam de buze

Balsamul de buze este esential daca vrei sa ai grija de buzele tale.

5. Ochelarii de soare

Cu siguranta vei avea nevoie de ochelarii de soare, indiferent de vreme.

6. Bani

Din pacate, nu poti sa calatoresti daca nu ai bani. Cel mai bine este sa iti tii banii pe card, decat sa umbli cu o multime de bani cash dupa tine.

7. Sticla pentru apa

Atunci cand mergi in calatorii este bine sa ai cu tine o sticla de apa din metal pentru ca o poti refolosi si, de asemenea, este mult mai igienic.

8. Camera foto

Cu siguranta vei regreta daca iti uiti camera foto acasa. De asemenea, nu uita de incarcator si asigura-te ca ai un card de memorie la tine, in cazul in care vei avea nevoie.

9. Medicamente

Medicamentele sunt foarte importante atunci cand calatoresti. De asemenea, este o idee buna sa ai cativa plasturi la tine, indiferent unde mergi.

10. Periuta de dinti

Periutele de dinti electrice sunt grele si ocupa mult spatiu, asa ca cel mai bine este sa iei cu tine o periuta de dinti normala cand mergi in calatorii.

11. Sampon

Recipientele pentru calatorii sunt mult mai folositoare decat ambalajul original al samponului sau balsamului pentru par atunci cand nu ai suficient spatiu in bagaj. Tot ce trebuie sa faci este sa umpli cateva recipiente cu produsele pentru par de care ai nevoie.

12. Haine necesare

Imacheteaza suficiente haine de care ai nevoie pe durata vacantei, dar nu pune mai multe haine decat este necesar pentru ca nu vei mai avea loc in bagaj si pentru alte lucruri.

13. Incaltaminte confortabila

Asigura-te ca iti pui in bagaj o pereche de sandale sau o pereche de adidasi confortabili. 

 

sticla pentru apa

 

ochelari de soare

 

balsam de buze SPF

 

periuta de dinti

 

produse vacanta

 

 

Care sunt produsele tale esentiale care nu lipsesc din bagajul de calatorie? Astept parerea ta in rubrica comentarii de mai jos.