Scopul femeilor a fost intotdeauna acela de a raspandi frumusete si armonie. Poate ca nu intamplator Ziua Femeii coincide cu inceputul primaverii, trezirea naturii. In aceasta zi de 8 martie, barbatii isi exprima dragostea si respectul pentru femei oferindu-le cadouri si flori. 

 

cadou mary blog

 

Gasirea cadoului perfect pentru o femeie poate fi dificil. Unele femei iubesc bijuteriile, in timp ce altele ar prefera mai bine o masa gatita acasa decat un colier din aur.

Mai jos gasiti cateva idei de cadouri pentru ziua femeii:

 

  • Flori - 8 Martie este de neconceput fara flori. Orice femeie va fi fericita sa primesca un buchet de flori, sau chiar si o singura floare.

 flori maryblog

 

  • Dulciuri, ciocolata, tort - sunt cadouri traditionale. Dulciurile sunt cadourile potrivite si pentru colegii de munca sau de scoala.

 inima maryblog

 

  • Planifica un eveniment pentru persoana speciala din viata ta, mai ales daca nu ati iesit impreuna de ceva timp. Du-o la restaurant, teatru sau un film, la o plimbare in jurul orasului sau in parc. Daca iti permite portofelul, puteti evada intr-un oras mai mare.

 love maryblog

 

  • Ofera-i o zi libera ca si cadou. Las-o sa se odihneasca si sa se bucure de o carte preferata, emisiuni TV sau orice altceva. In aceata zi vei pregati micul dejun, pranzul, cina si vei avea grija de copii daca este cazul.

 carte maryblog

 

  • Tratamentele de infrumusetare vor fi apreciate de fiecare femeie. Ofera-i un certificat SPA cadou  sau un tratament de infrumusetare. O zi la un SPA o va face sa se simta rasfatata si fericita.

 tratamente spa maryblog

 

  • Pregateste-i cina sau comanda ceva de la restaurant. Dar nu uita detalii foarte importante - masa trebuie sa fie pregatita de catre tine si dupa aceea, vasele de asemenea, trebuie sa fie spalate de tine.

 cina maryblog

 

  • O cana fierbinte de ciocolata - este un cadou apt pentru persoanele care adorm tarziu. Poti imprima initiala numelui ei pe cana. Pune si cateva bezele in cana, acestea merg foarte bine cu ciocolata calda.

  

ciocolata maryblog

 

  • Cadourile perfecte pentru surori, mame sau colege sunt: produse cosmetice, haine, bijuterii, esarfe sau flori.

Cadoul perfect pentru Ziua Femeii nu trebuie sa fie unul scump, trebuie doar sa fie special.

Care sunt ideile voastre de cadouri pentru Ziua Femeii? 

 

Sursa foto: pinterest.com