Sprancenele sunt o caracteristica complexa a fetei. Astazi, mai mult ca niciodata, sprancenele sunt totul. Si, in timp ce anii '90 se pot intoarce in stil, o tendinta care nu se intoarce este spranceana super-subtire. Impreuna cu buzele, sprancenele pot fi, de fapt, cea mai expresiva parte a corpului tau. 

sprancene mary blog

 

O singura spranceana ridicata este un semn universal de scepticism, iar ambele sprancene ridicate reprezinta un semn de surpriza. Forma sprancenei va arata, de asemenea, dintr-o privire, multe despre varsta si alte caracteristici.

Iata cate lucruri interesante despre sprancene pe care cu siguranta nu le stiai:

♥️ Pielea din jurul sprancenelor poate fi super sensibila, de aceea apare nuanta rosie sau roz. Acest lucru se datoreaza in mare masura fiecarui tip de piele. Este sugerat sa nu iti faci sprancenele inainte sa mergi la un eveniment important, deoarece culoare rosie nu dispare foarte repede.

♥️ Sprancenele te ajuta sa iti protejezi ochii de transpiratie, ploaie si alte substante care intra in ochii tai. Indicat este sa nu iti subtiezi prea tare spancenele atunci cand te pensezi, daca vrei ca ochii tai sa fie protejati.

♥️ La fel ca si parul din cap, sprancenele devin mai rare pe masura ce imbatranesti. Sprancenele pot fi mai rare si din cauza unor probleme hormonale, tratamente medicale si deficiente nutritive.

♥️ Sigur ai auzit de extensiile pentru gene. Dar stiai ca exista si extensii pentru sprancene? La fel ca si pentru gene, extensiile pentru sprancene te ajuta sa ai sprancenele mai pline si mai groase. Unele metode includ administrarea firelor individuale, sintetice sau reale si lipirea lor in sprancene. Aceasta metoda dureaza aproximativ doua saptamani.

♥️ O persoana obisnuita are aproximativ 250 fire de par pe sprancene, dar numarul poate creste pana la 1100 fire de par.

♥️ Sprancenele sunt foarte importante pentru recunoasterea faciala. Identificare unei persoane fara sprancene este mult mai dificila.

♥️ Sprancenele de-a lungul veacurilor au oferit intodeauna o imagine de ansamblu asupra tendintelor modei si a frumusetii.

♥️ Unul dintre cele mai interesante lucruri despre sprancene din Egiptul Antic este ca, daca o pisica a murit intr-o gospodarie, toti locuitorii au trebuit sa isi rada sprancenele ca pe un semn de doliu.

♥️ Majoritatea expertilor considera ca durata medie de viata a sprancenelor este de aproximativ patru luni - este timpul necesar ca fiecare fir de par sa cada, iar unul nou sa ii ia locul.

♥️ Sprancenele ne ajuta sa ne exprimam sentimentele. Ele se misca uneori pentru a reflecta emotiile si gandurile noastre.

Voi ce lucruri interesante despre sprancene stiti? Astept parerea vostra in rubrica comentarii de mai jos.😘💗

* Daca va place acest blog nu uitati sa va abonati (click aici mary-blog.ro/abonare) pentru a fi la curent cu toate noutatile.

Sursa foto: http://keywordsuggest.org/