Noua gama de ingrijire a tenului Optimals Even Out de la Oriflame este solutia perfecta pentru combaterea si reducerea specifica si eficienta a formarii petelor pigmentare, pentru un ten mai uniform, mai luminos si lipsit de imperfectiuni.

Aceasta gama este destinata femeilor, indiferent de varsta, care isi doresc o piele frumoasa in mod natural si care prefera produsele lejere.

 

Produsele din gama  Optimals Even Out contin o combinatie de ingrediente naturale din Suedia cu diferite extracte din plante - fiecare dintre acestea recunoscuta pentru efectele benefice pentru piele.

  • Agrise - acizii fructelor ajuta la stimularea vitalitatii si luminozitatii.
  • Sanziana - vitamina C are proprietati excelente de iluminare a pielii.
  • Ulei din seminte de merisoare - vitamina E si antioxidantii din compozitia acestuia ajuta la hranirea si la protejarea pielii.

Pe langa combinatiile de ingrediente naturale de infrumusetare a pielii, gama Even Out include si agenti pentru imbunatatirea si stimularea eficacitatii acesteia.

Gama Optimals Even Out contine 4 produse: crema de zi, crema de noapte, ser iluminator, crema pentru zona de contur a ochilor.

Crema de zi protectoare  FPS 20 Optimals Even Out - mentine pielea hidratata si o protejeaza impotriva deteriorarii cauzate de razele UV si poluare, reducand aspectul petelor pigmentare. Confera pielii un aspect mai luminos si uniform. Se aplica in fiecare dimineata pe pielea in prealabil curatata, evitand zona de contur a ochilor. Pentru a avea rezultate optime, este necesar sa folosesti zilnic rutina completa Optimals Even Out de ingrijire a pielii.

Crema de noapte hranitoare Optimals Even Out - corecteaza vizibil aspectul petelor pigmentare existente prin scaderea productiei de melanina. Confera pielii un aspect intinerit, uniform si luminos. Nu contine parabeni si este potrivita pentru toate tipurile de piele. Se aplica in fiecare seara pe piele in prealabil curatata, evitand zona de contur a ochilor.

 

mary blog crema fata

 

Ser iluminstor optimals Even Out - intensifica  hidratarea pielii si reduce aspectul petelor pigmentare. Contine particule de difuzare a luminii, ce reduc aspectul neuniform al nuantei pielii. Confera instantaneu pielii tale un aspect mai neted si mai luminos. Se aplica in fiecare dimineata si seara pe pielea in prealabil curatata, evitand zona de contur a ochilor.

 

mary blog ser

 

Crema pentru zona de contur a ochilor optimals Even Out - amplifica instantaneu luminozitatea pielii in zona de contur a ochilor si reduce aspectul de cearcane. Contribuie la prevenirea formarii petelor pigmentare, hraneste pielea si ii confera un aspect uniform si luminos. Se aplica de doua ori pe zi, dimineata si seara, pe pielea in prealabil curatata, evitand contactul direct cu ochii.

 

mary blog crema ochi

 

Optimals Even Out este o gama cu beneficii multiple formulata cu o combinatie unica de ingrediente natutale si Complexul LumiLight, ce reduce aspectul petelor pigmentare si hiperpigmentarea specific deteriorarilor cauzate de expunerea la soare. Lasa pielea cu un aspect mai luminos, uniform si intinerit.

 

Daca va plac aceste produse si vreti sa le achizitionati cu reducere de pana la 40% fata de pretul din catalog, trebuie doar sa va faceti cont aici http://bit.ly/mary-oriflame si ajungeti in echipa mea.

PS: Daca vreti catalog Oriflame gratuit, completati o cerere de catalog aici: bit.ly/catalog-gratuit

Sursa foto, video: Oriflame