Buna fetelor!

Cu siguranta ati aflat care este culoarea anului 2018.

Culoarea anului 2017 a fost ”grennery” - adica o nuanta de verde aprins, iar pentru anul 2016 au fost alese doua culori - roz pal si albastru.

Culoarea anului ofera o directie strategica pentru lumea tendintei si a designului. In fiecare an, expertii in culori de la Institutul Pantone Color pornesc asupra cercetarilor si analizelor de design, film, mancare, moda, arta si divertisment, precum si materiale, calatorii, sport si tehnologie, pentru a ajunge la culoarea anului.

 

violet

Sursa foto: http://ourchatterbox.com

Culoarea anului 2018 este Pantone 18-3838, de asemenea cunoscut sub numele de ultra violet. Nu este una dintre culorile mele preferate, dar cu siguranta va fi o provocare pentru mine.

Ultra violet - culoarea anului 2018

Culoarea ultra violet face aluzie misterele cosmosului si ale necunoscutului, dar si la imensitatea cerului in timpul noptii.

Ultra violet este o culoarea imputernicita, creata doar cu proportiile corecte de albastru si rosu, reprezentand individualitatea si spiitualitatea.

Aceasta culoare semnifica putere, originalitate si lupta. Aceasta este atitudinea pe care ar trebui sa o avem anul acesta.

 

violet hair

Sursa foto: https://www.popsugar.com

purple

ultraviolet

Sursa foto: https://blog.sampleboard.com

purple

Care este culoarea ta preferata? Astept parerea ta in rubrica comentarii de mai jos.