Buna fetelor!

O aplicare a machiajului fara imperfectiuni incepe cu folosirea dispozitivelor adecvate. Exista atat de multe forme si dimensiuni de pensule pentru machiaj, incat este aproape imposibil sa le alegi pe cele potrivite.

Mai jos aveti o lista cu 9 pensulele pe care eu le folosesc cel mai des pentru a realiza un machiaj perfect.

 

pensule

 

1. Pensula pentru aplicarea fondului de ten

 

pensula fond de ten

 

Primul pas spre realizarea unei fete impecabile implica intotdeauna o baza naturala si perfect amestecata, ceea ce inseamna ca vei avea nevoie de un instrument perfect de amestecare. Pensula pentru aplicarea fondului de ten este alegerea perfecta. Pentru a asigura o aplicare perfecta a fondului de ten, alege o pensula sintetica. Daca nu iti place sa folosesti pensula pentru aplicarea fondului de ten poti alege, de asemenea, un buretel pentru aplicarea fondului de ten si a corectorului.

2. Pensula pentru aplicarea corectorului

 

pensula corector

 

Pensulele pentru aplicarea corectorului au perii mici. Acest lucru le fac potrivite pentru a aplica corectorul in locurile greu accesibile, cum ar fi colturile ochilor.

Pensula este ideala pentru corectorul lichid, pudra sau crema.

3. Pensula pentru aplicarea pudrei

 

pensula pudra

 

Aceasta pensula ar trebui sa fie in fiecare colectie de machiaj. Pensula are peri moi si forma rotunda pentru o aplicare lejera, pe toata fata. Foloseste pensula pentru a aplica orice tip de produs pulbere sau compact.

4. Pensula pentru aplicarea fardului de obraz

 

pensula fard de obraz

 

Pensulele pentru aplicarea fardului de obraz au perii mai mici decat pensulele pentru aplicatrea pudrei. Pot fi, de asemenea, cu varful inclinat sau rotunjit. Sunt perfecte pentru definirea pometilor.

5. Pensula evantai pentru pudra

 

pensula evantai

 

Pensula evantai are mai multe scopuri cheie, o poti folosi pentru: aplicarea fardului de obraz, curatarea excesului de pulbere, aplicarea iluminatorului sau autobronzantului.

6. Pensula pentru aplicarea fardului de pleoape

 

pensula fard de pleoape

 

Nu este la fel de rigida ca pensula pentru sprancene si are capatul patrat pentru a aplica uniform fardurile pentru pleoape.

7. Pensula pentru combinarea culorilor

 

pensula combinarea culorilor

 

Aceasta pensula este o necesitate pentru amestecarea fardurilor pentru pleoape. Se gaseste intr-o varietate de forme si dimensiuni. Este ideala si pentru indepartarea excesului de produs si iluminarea anumitor zone ale fetei.

8. Pensula pentru sprancene

 

pensula sprancene

 

O pensula buna pentru sprancene trebuie sa fie inclinata, astfel incat sa poti defini perfect sprancenele. Este necesara pentru umplerea si conturarea precisa a sprancenelor.

9. Pensula pentru aplicarea rujului

 

pensula buze

 

Pensulele pentru buze au un varf ferm si subtire. Foloseste varful pensulei pentru aplicarea rujului daca vrei sa obtii o linie de culoare clara si bine definita.

 

pensule makeup

 

Daca vrei sa iti cumperi si tu aceste pensule pentru machiaj de la Oriflame si sa ai reduceri de pana la 40% trebuie doar sa iti faci un cont de consumator. Pentru cont click aici (click pe link). Livrarea produselor costa 10 lei prin curier Cargus, si primesti produsele in 2-3 zile lucratoare.

Voi ce pensule pentru machiaj folositi? Astept parerile voastre in rubrica comentarii de mai jos.