Dimineața

1. Demachiant

Începe dimineața cu un demachiant delicat. Pielea ta nu are nevoie de multă spălare dimineața. 

2. Toner

Utilizarea unui toner este o modalitate foarte bună de a te asigura ca toată murdăria de pe fata este ștearsă. Evită produsele dure de curățare care conțin alcool.

3. Cremă de zi cu SPF

Nu contează ce tip de piele ai, este important sa utilizezi o cremă hidratantă care are factor de protecție solară (SPF).

4. Crema de ochi

Aplică crema de ochi ultima (după crema hidratantă). Este foarte recomandat să folosești o cremă de ochi (indiferent de vârstă), deoarece pielea din jurul ochilor este diferită de restul pielii de pe față. 

 

produse oriflame mary-blog.ro

  

Seara

1. Demachiant

Începe cu demachiant, ca de obicei, dar optează pentru ceva mai puternic pentru a curăța bine murdăria depusă pe parcursul zilei. 

2. Toner

Tonerul este deosebit de important pe timp de noapte deoarece acesta îndepărtează toate impuritățile depuse în timpul zilei.

3. Tratament pentru acnee (opțional)

Cel mai eficient este să aplici tratamentul pentru acnee imediat după curățare.

4. Ser (optional)

Dacă ai aplicat un tratament pentru acnee, așteaptă să se usuce înainte de a aplica serul. Folosește același ser pe care îl folosești și dimineața, pentru a avea rezultate mai bune.

5. Cremă de noapte

Acum este timpul să aplici crema de noapte, aceasta fiind diferita de crema de zi. Cremele de noapte se absorb lent în piele și sunt super hidratante. 

6. Crema de ochi

Adaugă crema de ochi după crema de noapte, la fel cum faci și dimineața.

7. Ulei facial (opțional)

Dacă ai pielea foarte uscată, uleiurile faciale sunt alegerea potrivită și ar trebui să le folosești.