Lacurile de unghii se găsesc într-o gamă impresionantă de culori. Există câte o culoare pentru fiecare stare de spirit și pentru fiecare eveniment.

Mai jos găsiți câteva lucruri interesante despre lacurile de unghii, lucruri pe care probabil nu le știați.

 

oje Oriflame

 

 1. Poți aplica lac de unghii pe bijuterii pentru a le împiedica ruginirea.

2. Unul dintre ingredientele principale ale lacului de unghii este "formaldehida" care provoacă iritarea pielii sensibile.

3. Există, de asemenea, unele branduri care produc lacuri de unghii cu peptide de proteine și vitamine care hidratează unghiile și previn îmbătrânirea.

4. În antichitate, femeile egiptene foloseau lacuri de unghii, dar numai femeile cu statut social ridicat aveau voie să folosească nuanțe mai închise la culoare.

5. Primul lac de unghii a fost inventat de către chinezi acum 5000 de ani, având doar două culori de bază și anume negru și roșu.

6. Dacă vrei să te țină mai mult lacul de unghii trebuie sa îl păstrezi în frigider. Chiar dacă sună ciudat această metodă chiar funcționează.

7. În vremurile îndepărtate pentru creerea lacurilor de unghii se foloseau ingrediente cum ar fi ceara de albine, albușul de ou și coloranți din legume.

8. Unghiile noastre au nevoie să respire la fel ca pielea feței, de aceea au nevoie de o cantitate suficientă de oxigen. Lipsa de oxigen face ca unghia sa fie mai fragilă, astfel unghia se rupe mai repede.

9. Cel mai scump lac de unghii din lume este creat de o companie de diamante, Azature  și costă $ 250.000. Lacul conține bucățele mici de diamante.

10. Nu uita niciodată să folosești o bază protectoare pentru unghii. Unghiile tale vor căpăta un aspect mult mai sănătos și vor fi mai netede la atingere.

 

Nu uitați! Puteți cumpăra produsele Oriflame cu reducere de până la 40% față de prețul din catalog, dacă vă faceți cont aici (click pe link).

Pentru mai multe detalii îmi puteți lăsa datele de contact aici (click pe link) și vă sun eu pentru a vă ajuta.

 

oja The One

lac de unghii Oriflame