Cred că cele mai multe dintre noi iubim vara pentru că în această perioadă avem posibilitatea să petrecem mai mult timp în natură.

Mai jos puteți vedea câteva dintre produsele pe care eu le folosesc vara aceasta, produse care nu ar trebui să va lipseasca nici vouă.

 

produse oriflame

 

*Exfoliant cu zahăr pentru corp Milk & Honey Gold - are 200 ml și costă 37,90 lei, dar eu l-am cumpărat la ofertă și am dat în jur de 27 lei. Pe lângă faptul că miroase foarte bine, îmi lasă pielea extrem de hidratată și fină. Îl folosesc de 2-3 ori pe săptămână și sunt foarte mulțumită de el. Chiar va sfatuiesc să vi-l cumpărați și voi dacă nu îl aveți încă.

*Ulei pentru corp și păr Swedish Spa - are 150 ml și costă 37,90 lei. Este la fel de bun atât pentru păr cât și pentru corp. Hidratează pielea și are un miros deosebit de plăcut care persistă o perioadă destul de îndelungată.

*Cremă protectoare UV pentru față și alte zone expuse FPS 50 ridicat Sun Zone - are 50 ml și costă 29,99 lei. 

*Spray autobronzant pentru corp Sun Zone - are 150 ml și costă 19,99 lei. Înainte să aplic autobronzanul, folosesc un exfoliant de dus și o cremă de corp.

 

produse oriflame

 

*Spray revigorant pentru tălpi Feet Up - are 250 ml și costă 17,90 lei. Îmi place foarte mult acest produs și este chiar ieftin. Eu îl folosesc atât pentru picioare cât și pentru încălțăminte. Miroase foarte puternic a mentă și dă senzația de picioare ușoare.

*Deodorant spray antiperspirant Activelle Invisible - are 150 ml și costă 15,99 lei. Merită toți banii, este fresh, are un miros plăcut și își face treaba foarte bine.

*Apă de toaletă Pretty Swan - are 50 ml și costă 79,99 lei. Este unul dintre parfumurile mele preferate. Are o aromă discretă ce îl face special. Este usor dulce și persistă destul de mult timp.

 

produse oriflame  

 

*Ochelari de soare Navy - i-am primit cadou de la Oriflame dintr-un program de loialitate, împreună cu un etui foarte drăguț. Sunt foarte frumoși și au protecție UV 100%.

*Oje The One - au culori vii, potrivite pentru vară; le găsiți în cataloagele Oriflame. Sunt rezistente, iar pensula lată și rotunjită ajută foarte mult la o aplicare precisă.

 

produse oriflame

 

*Rujurile cu finisare mată The One Lip Sensation - sunt recent lansate de Oriflame. Rezistă mult timp și arată foate bine pe buze. 

*Luciu de buze FPS 15 Giordani Gold - mie îmi place foarte mult, are factor de protecție solară și este potrivit pentru această perioadă.

 

produse oriflame

 

*Pudra pulbere The One - este una din cele mai bune pudre pe care le-am încercat. Eu folosesc nuanța Light și îmi place mult pentru că nu se adună în linii fine. Prețul ei este de 44,90 lei, dar dacă vrei să ți-o achiziționezi acum este momentul perfect deoarece este la ofertă cu numai 19,99 lei în catalogul Oriflame.

*Corector The One  EverLasting - abia mi l-am cumpărat și îmi place foarte mult. Acoperă toate imperfectiunile și rezistă foarte mult.

*Rimel the One Double Effect - are două capete și îți oferă posibilitatea să alegi între efectul de alungire & definire și cel de volum dramatic.

 

produse oriflame

 

Cam astea au fost produsele mele preferate vara aceasta. Pe data viitoare. smilewink