Cu atât de multe rimeluri pe piață, este greu uneori să îl găsești pe cel potrivit pentru tine. Când îți cumperi un rimel trebuie să iei în considerare atât formula cât și peria. Ambele sunt la fel de importante. Fie ca vrei volum, alungire sau curbare a genelor, trebuie să știi sa îți alegi rimelul potrivit.

 

rimel

 

Mai jos vezi cum să îți alegi rimelul potrivit in funcție de necesitățile genelor tale:

1. Volum

Ai nevoie de o perie care sa creeze volum fără să lipească genele între ele. Folosește un rimel cu peria densă, groasă și creează o mișcare în zig-zag atunci când aplici rimelul.

Încearcă: Rimelul The ONE Hypnotic Depth

2. Definire

Ai nevoie de o perie care să aplice cantitatea potrivită de culoare fără sa adauge volum. Alege un rimel cu peria lungă, subțire care să acopere uniform și să separe genele mici de pe pleoapa inferioară.

Încearcă: Rimelul 5-în-1 The ONE WonderLash

3. Efect de mărire a ochilor

Ai nevoie de o periuță care să le ofere genelor volum și lungime. Folosește un rimel cu două capete care îți oferă posibilitatea să alegi între efectul de alungire și cel de volum dramatic. Daca nu îți plac rimelurile cu două capete poți alege un rimel cu peria sub formă conică care ridică și arcuiește genele dinspre colțul interior al ochiului și pe cele dispuse pe pleoapa inferioară.

Încearcă: Rimelul The ONE Double Effect sau Rimelul The ONE Eyes Wide Open

4. Alungire

Ai nevoie de o perie sub formă de spirală care asigură aplicarea rapidă a formulei pe gene.

Încearcă: Rimelul The ONE Instant Extensions

5. Separare

Ai nevoie de un rimel cu perii mici, distanțați uniform care se simt puțin mai rigizi, ajutând la separarea perfectă a genelor.

Încearcă: Rimelul The ONE Volume Blast

6. Waterproof

Ai nevoie de un rimel cu formulă rezistentă la apă ce definește, alungește, separă și conferă volum genelor, fără să se întindă, să se adune sau să curgă.

Încearcă: Rimelul The ONE Lash Resistance sau Rimelul 5-în-1 rezistent la apă The ONE WonderLash

 

rimel