Eyeliner-ul este preferatul meu dintre produsele cosmetice. Cu ajutorul eyeliner-ului poți crea un aspect dramatic în câteva secunde, fără prea mult timp sau efort.

Există multe tipuri diferite de eyeliner. În funcție de aspectul pe care dorești să îl realizezi poți alege eyeliner sub forma de: lichid, gel, crema, pudra sau stilou. Fiecare dintre ele vă va da rezultate diferite.

Tipul de eyliner pe care îl folosești este pur și simplu o preferință personală. Fiecare are argumente pro și contra.

 

eyeliner oriflame

  

TIPURI DE EYELINER

1. Eyeliner lichid

Acest tuș oferă rezultatul cel mai dramatic și este preferatul meu. Oferă o linie foarte definită și precisă.

 

eyeliner lichid gel oriflame

 

2. Eyeliner gel

Acest tuș va crea, deasemenea, ca și eyeliner-ul lichid, un efect dramatic. Este perfect pentru persoanele cu pleoapele uleioase, sau pentru situatiile cand iti expui ochii la umiditate crescuta, deoarece persistă cu adevărat, si rezista foarte bine la apa.

 

3. Eyeliner stilou

Acesta este eyelinerul cel mai frecvent folosit, deoarece oferă un aspect de zi cu zi și este foarte ușor de aplicat. Dacă vrei să obții linii clare asigură-te că ai creionul bine ascuțit înainte să îl folosești. Dejavantajul acestui tip de eyeliner este că persistă puțin timp pe pleoape.

 

eyeliner stilou oriflame

 

CUM SĂ APLICI EYELINER-UL

Pentru o aplicare perfectă ai nevoie de un eyeliner negru lichid, intens.

1. Pornește din mijlocul ochiului. Începe prin a desena o linie scurtă de-a lungul liniei genelor și extinde-o ușor dincolo de colțul exterior al ochiului.

2. Du-te înapoi la centrul ochiului și continuă să trasezi linia de tuș spre interiorul ochiului.

3. Pentru a termina aspectul completează conturul pe care l-ai desenat. 

 

SFATURI ȘI TRUCURI

1. Aplică eyelinerul cât mai aproape de linia genelor și asigură-te că umpli toate golurile pentru a face ca genele să pară mai groase.

2. Începe prin a trasa linia cât mai subțire posibil. Este mult mai simplu să adaugi grosime liniei de tuș decât decât să ștergi din ea dacă nu ești mulțumită de rezultatul final.

3. Termină linia de tuș printr-o curbare ușoară la exteriorul ochiului. Acest lucru va crea un aspect mai tineresc.