Află care sunt principalele greșeli de beauty care îmbătrânesc aspectul tenului și cum le poți evita.

1. Nu folosești o bază de machiaj - baza de machiaj se aplică pe față înainte de orice alt tip de make-up deoarece pregătește tenul pentru aplicarea machiajului, oferindu-i o rezistență mai mare. Deasemenea baza de machiaj oferă luminozitate și strălucire tenului.

2. Folosești fond de ten în exces sau în nuanța nepotrivită - majoritate femeilor aplică un strat de fond de ten în plus deoarece vor să își acopere toate înperfecțiunile.

Optează pentru un fond de ten co o acoperire mai bună pe care să îl aplici doar într-un singur strat. Aplică fondul de ten cu un burețel, acesta va face ca produsul să intre bine în piele și să nu lase urme.

3. Aplici prea mult corector pe cearcăne - chiar dacă ascunzi bine cearcănele, evidențiezi ridurile din jurul ochilor dacă aplici prea mult corector. Încearcă să folosești un corector lichid care se absoarbe mai bine în piele.

 

produse oriflame

 

 4. Aplici pudra pe toată fața - folosește pudră doar pentru bărbie și frunte. Dacă aplici pudra pe toată fața îți poți accentua ridurile și liniile de expresie.

5. Aplici rimel pe genele inferioare - dacă folosești rimel pe genele inferioare vei atrage atenția cearcănelor și a ridurilor din jurul ochilor. Aplică rimel doar pe genele superioare și folosește neapărat un aparat pentru întors genele dacă vrei să obții un efect natural.

6. Folosești un creion pentru sprâncene prea închis la culoare - sprâncenele sunt foarte importante, așa că este necesar să le conturezi. Însă este bine să alegi o culoare a creionului pentru sprâncene cu o nuanță sau doua mai deschisă decât culoarea ta naturală pentru a evita efectul de mască. 

7. Folosești machiaj negru pentru ochi - machiajul prea pronunțat al ochilor te va face să pari mai în vârstă decât ești de fapt. Alege culori calde pe care să le aplici numai pe pleoapa superioară dacă vrei ca ochii tăi să pară mai mari. 

8. Folosești un ruj prea închis la culoare - rujurile închise la culoare fac ca buzele tale să pară mai mici. Ca să eviți acest efect, alege rujuri în nuanțe deschise și lipgloss.