Miercurea trecuta am participat la un eveniment la sediul central Oriflame din Bucuresti. Acest eveniment a fost unul special si a fost dedicat doar noilor Directori Oriflame.

Cu totii am fost cazati la un hotel de 4 stele care arata minunat. Am plecat de la hotel pe la ora 12 catre sediul Oriflame.

Buna fetelor, joia trecută am organizat o sesiune de make-up alături Alina Fuioagă, make-up artistul nostru. 

Am atasat mai jos niste poze de la eveniment. Acest eveniment va avea loc in fiecare joi, la ora 16:00, la aceeasi locatie: sediul Oriflame din Bacau (str. 9 mai, nr 35, in spate la Banca Carpatica).

before after makeup

mary blog makeup

makeup mar blog

mary blog makeup

makeup oriflame

mary blog

mary blog makeup

[NU MAI ESTE VALABIL][NU MAI ESTE VALABIL][NU MAI ESTE VALABIL][NU MAI ESTE VALABIL]

[NU MAI ESTE VALABIL][NU MAI ESTE VALABIL][NU MAI ESTE VALABIL][NU MAI ESTE VALABIL]

Buna, vreau sa va anunt ca in perioada 16-18 august, are loc un nou eveniment super la sediul Oriflame din Bacau (strada 9 Mai, nr. 35, in spate la Banca Carpatica).

Puteti veni cu vechiul vostru rimel (indiferent de stare) si primiti la schimb cel mai bine vandut rimel, Mascara The One Wonderlash, gratuit.

Nu va costa nimic.

Conditii de participare:

 - sa nu fiti consultanti Oriflame

 - sa nu mai fi beneficiat de aceasta oferta anul acesta

 - share public la postarea de aici: click pentru share

 - sa va exprimati acordul pentru creerea unui cont gratuit de consumator/client

Alte avantaje:

 - catalog Oriflame gratuit

 - alte materiale de marketing gratuite (la cerere)

 

IMPORTANT

  • evenimentul are loc in perioada 16-18 august, intre orele 11:00 - 18:00
  • intrebati de Jeni Iftimie cand ajungeti la sediu (colega mea)

Va astept cu drag kiss

rimel mary blog

Buna, vreau sa va anunt ca maine, joi, pe 27 iulie are loc un nou eveniment super la sediul Oriflame din Bacau (strada 9 Mai, nr. 35, in spate la Banca Carpatica).

Puteti veni cu vechiul vostru rimel (indiferent de stare) si primiti la schimb cel mai bine vandut rimel, Mascara The One Wonderlash, gratuit.

very me rimel cadou maryblog
 
Vino incepand de astazi, până pe 17 mai la Sediul Oriflame Bacău și primești gratuit un rimel Oriflame Very Me Extandlash.
Alte beneficii: catalog gratuit + cont gratuit de consumator
Atentie: întrebați de Maria Murariu (adică de mine) când veniți la sediu.
Adresa sediului: strada 9 Mai, nr 35, parter, oraș Bacău, județ Bacău (zilnic pana pe 17 mai intre orele 11:00-17:00)
 
*** Contul gratuit de consumator nu implică nici o taxa si nici o obligație. În baza acestui cont cumparati când doriți și de orice sumă, produse Oriflame cu reducere 23-40% față de prețul din catalog. Tot in baza acestui cont primiti de la mine cataloage gratuite de cate ori aveti nevoie.
Conditii de participare: nu trebuie sa fi plasat pe numele tău nici o comanda la Oriflame in ultimul an.

Buna dragele mele, pentru ca in acest catalog Oriflame aniverseaza 50 de ani, am fost invitata pe 29 martie la un eveniment care a avut loc la Suceava in sala teatrului municipal de pe strada Dragos Vodă.

Buna, m-am gandit sa scriu un articol mai special, un articol despre bonusuri, bani si Oriflame. Trebuie neaparat sa-l cititi pana la capat.

Am fost miercuri la hotel Traian în Iași, la un eveniment Oriflame, unde am aflat noutati extraordinare.

Buna fetelor, săptămana aceasta, miercuri si joi, am participat la o sesiune de make-up cu Ana Waszkiewicz. Ana e un make-up artist foarte bun, extrem de renumit, sigur o cunoasteți de undeva; ori ați vazut-o online, la TV, ori prin reviste, sau daca nu ați văzut-o, cu siguranță ați văzut pe cineva machiat de către ea.

Bună, acum 3 zile am venit din Huelva, Spania, unde am participat la seminarul Dream Express Oriflame.

Va spuneam eu intr-un articol precedent ca aveti ocazia sa mergeti 5 zile in Creta la anul in luna mai, 100% gratuit, împreună cu Oriflame. Exact la acelasi tip de seminar am avut eu onoarea sa particip saptamana trecuta.

In urma cu 2 zile, adica joi, 8 septembrie am petrecut inca o seara reusita alaturi de Oriflame Romania. Evenimentul a avut loc în Piatra Neamț, la Teatrul Tineretului.

Oriflame lanseaza un nou Parfum, My Destiny, imaginea acestui parfum fiind Elena Gheorghe. Aceasta a fost prezenta la eveniment si a cantat cateva melodii la final. Tot ea o sa apara si pe coperta catalogului Oriflame nr 14, pe care abia astept sa il vad marti.

Bună, după cum ați văzut pe Facebook, ieri a fost Alina Eremia la Bacău, în parcul Cancicov, la un eveniment organizat de Oriflame Romania.

S-au dat multe autografe și s-au făcut foarte multe poze. Pe lânga asta, s-au testat gratuit cele mai noi look-uri folosind produsele Oriflame.

Oriflame iti schimba vechiul rimel, cu unul nou, mai exact cu cel mai bine vandut rimel din gama THE ONE.

Daca vreti sa va inlocuiesc vechiul rimel cu unul nou, trebuie doar sa veniti cu cel vechi la mine.

Bună tuturor, voiam sa va arăt noul meu loc de unde lucrez cu plăcere începând de ieri, în fiecare zi de luni pana vineri (în viitor voi încerca să vin și în zilele de sâmbătă).

E puțin forțat spus ”lucrez”, pentru ca eu nici nu simt că muncesc... atunci când faci ceea ce îți place chiar nu simți că muncești, mai ales când lucrezi pentru tine și nu ai șefi.