Buna dragele mele, pentru ca in acest catalog Oriflame aniverseaza 50 de ani, am fost invitata pe 29 martie la un eveniment care a avut loc la Suceava in sala teatrului municipal de pe strada Dragos Vodă.

Am fost impreuna cu o mica parte din echipa mea. Sala a fost plina si au fost multe persoane care au stat in picioare sau pe scari. Din ce in ce mai multe persoane sunt interesate de afacerea Oriflame.

 

mary blog

 

Ce a fost interesant si ce mi-a placut la acest eveniment? Am aflat despre noutatile si surprizele pregatite de Oriflame. Compania a organizat o competitie aniversara si ofera 50 de premii primelor 50 de echipe de lideri din Romania. Clasamentul se face in functie de cate persoane recruteaza fiecare echipa, si de comanda persoanelor recrutate. Nu voi intra prea mult in detalii, dar o sa va spun care sunt premiile pentru aceste echipe;

 

oriflame cadouri aniversare mary blog

 

S-a vorbit in principal despre dezvoltare si recrutare. Oriflame ofera in continuare cel mai bun plan de afacere la cheie, fara investitii si fara riscuri. Si eu fac aceasta afacere si singura mea investitie sunt cataloagele si cheltuielile postale. Daca va intereseaza mai multe despre afacere scrieti-mi in privat pe pagina de facebook Mary Blog.

Au fost premiati managerii noi printre care si o persoana din echipa mea, Bianca Cernat. Bianca este un exemplu bun de urmat. In cateva luni sper sa imi vad toata echipa pe scena.

La finalul evenimentului Alina Eremia a cantat cateva melodii frumoase. Am lasat un scurt video mai jos (e filmat cu telefonul, nu va asteptati la calitate video exceptionala).

 

 

Am atasat cateva poze de la eveniment. Daca va intereseaza sa participati la astfel de evenimente gratuite, sau pur si simplu va doriti produse Oriflame cu discount, nu ezitati sa ma contactati pe link-ul urmator Mary Blog.

 

mary blog

oriflame suceava mary blog

bianca cernat oriflame mary blog