Miercurea trecuta am participat la un eveniment la sediul central Oriflame din Bucuresti. Acest eveniment a fost unul special si a fost dedicat doar noilor Directori Oriflame.

Cu totii am fost cazati la un hotel de 4 stele care arata minunat. Am plecat de la hotel pe la ora 12 catre sediul Oriflame.

Acolo am fost primiti intr-un mod spectaculos pe covorul rosu si toata lumea ne aplauda si felicita. Pentru inceput am servit cate un pahar de sampanie si am facut multe poze. Apoi am facut turul sediului si ne-au fost prezentate toate birourile si persoanele care lucreaza acolo. Toate persoanele de la sediu erau foarte amabile cu noi.

Dupa ce am facut turul sediului a urmat intalnirea business unde am avut de invatat foarte multe lucruri. Tot la aceasta intalnire am aflat si foarte multe noutati, iar la final am primit cadou o punguta plina cu produse noi, care vor aparea in urmatoarele cataloage. La ora 17 dupa ce s-a terminat intalnirea business am plecat catre hotel. Seara avut loc si cina la hotelul la care am fot cazati.

Pentru mine a fost o zi de neuitat.

Daca nu stiati deja, Oriflame ofera cel mai bun model de "afacere la cheie". Eu investind doar in cataloage si in timbre postale, am ajuns foarte rapid director de retea, aproximativ un an si jumatate. Daca si voi credeti ca vi se potriveste, daca va doriti acest stil de viata, fara sefi si fara nici o obligatie, contactati-ma pe pagina de facebook a acestui blog si spuneti-mi ca va intereseaza afacerea Oriflame. Va ajut cu mare drag si va primesc cu bratele deschise, in echipa mea minunata.

Mai jos aveti si cateva poze de la sediul central din Bucuresti. Arata mult mai super decat imi imaginam eu.

 

mary blog cadou

mary blog parfum

maryblog cosmetice

mary blog beauty

maryblog produse cosmetice

mary blog oriflame produse

mary blog sediu oriflame

mary blog oriflame bucuresti

oriflame scaun maryblog

mary blog oriflame trofee

maryblog sala prezentari

maryblog bucatarie oriflame