Buna, m-am gandit sa scriu un articol mai special, un articol despre bonusuri, bani si Oriflame. Trebuie neaparat sa-l cititi pana la capat.

Am fost miercuri la hotel Traian în Iași, la un eveniment Oriflame, unde am aflat noutati extraordinare.

Probabil ati aflat ca Oriflame implineste 50 de ani de la infiintarea companiei. In acesti 50 de ani, Oriflame a scris istorie, a facut milioane de oameni fericiti si zeci de mii de oameni independenti financiar.

De aceea s-au gandit sa ofere bonusuri de dezvoltare oricarui consultant care isi doreste sa recomande clienti/consultanti. Bonusurile sunt in valoare de 10.000 lei (o sută de milioane de lei vechi) si pot fi primite de fiecare consultant care se apuca acum de recrutare.

 

maria murariu

 

Cine poate lua accesti bani? Fiecare persoana care alege sa faca afacerea Oriflame, adica sa faca inscrieri de consultanti. Chiar si tu poti. Eu nu mai am cum sa primesc acesti bani, pentru ca am inceput calificarea pentru titlul de director, din noiembrie. De aceea vreau sa motivez pe cat mai multe dintre voi sa reuseasca.

Vreau sa precizez clar ca acesti 10.000 lei sunt din bonusuri. Pe lângă aceasta suma veți avea și comision la fiecare 3 săptămâni. Comisionul începe de la câteva sute de lei la început, și ajunge până la minim 3000 lei la trei săptamani.

Ce trebuie sa faceti?

1. Va inscrieti in echipa mea Oriflame. (daca sunteti deja in echipa mea, incepem direct de la punctul 2)

2. Gasiti persoane care vor sa se inscrie la Oriflame ca simpli clienti sau consultanti. Va invat eu cum sa le gasiti (eu am gasit peste o mie in ultimul an), nu vreau sa ma laud, dar ma pricep destul de bine la asta. E simplu. Vă trebuie cam 100 de clienti activi, si eu va pot invata cum sa ii gasiti rapid.

3. Va bucurați de bani și de vacanțe gratuite în afara țării.

Eu la momentul actual castig cam 5000 lei pe luna din Oriflame, fara sa vand nimic. Asta e doar inceputul. Am sanse reale sa imi dublez castigul lunar in acest an.

Daca va intereseaza sa aveti si voi astfel de venituri lunare, si bonusul de 10.000 lei, sau daca vreti sa va indepliniti visurile, nu ezitati sa ma contactati.

Astept de la persoanele interesate un comentariu mai jos (sub poze), sau un mesaj in privat pe pagina mea de Facebook Mary Blog

 

maria murariu oriflame

mary blog

mary blog

teodora barnea director oriflame

maria murariu

maria murariu

Sursa foto: facebook.com