In urma cu aproximativ un an, am avut curajul de a-mi concedia seful si am ales sa lucrez pentru mine, colaborand cu Oriflame. S-a dovedit a fi cea mai buna decizie a mea. M-am gandit sa scriu cate ceva despre compania Oriflame, pentru ca ma intreaba tot mai multe persoane cu ce ma ocup, si de unde vin banii mei.

oriflame afacere

Cateva lucruri despre Oriflame

Oriflame este o companie suedeza fondata in 1967, in Suedia. Compania are o gama larga de produse de inalta calitate, produse pentru ingrijire a pielii, parfumuri, produse de ingrijire a parului, produse de make-up, wellness si accesorii. Produsele sunt dezvoltate si fabricate de catre experti.

Oriflame functioneaza in mai mult de 65 de tari, fiind in Romania din 1994. De atunci face fericiti milioane de clienti.

 

Avantejele Oriflame 

Aici ar fi de scris o lista lunga, dar eu o sa le scriu doar pe cele care imi vin acum in minte.

  • arati minunat
  • faci bani, foarte multi bani
  • te distrezi, iti faci multi prieteni
  • calatorii gratuite in toata lumea 
  • iti permiti sa ai toate produsele cosmetice pe care ti le doresti
  • nu trebuie sa te angajezi, poti avea propria afacere
  • cand lucrezi pentru tine nu simti niciodata ca muncesti
  • plus multe altele care nu imi vin acum in minte

 

Cum faci bani cu Oriflame?

Sunt doua modalitati, iar eu astazi voi scrie mai mult despre a doua.

Prima modalitate: 

Iti faci cont de client direct/consultant, si economisesti bani cumparand pentru tine, familia ta si prietenii tai, produse cu discount fata de pretul din catalog.

La o comanda de minim 70 lei ai 23% reducere, la o comand de peste 300 lei ai 30% reducere, iar la o comanda de peste 600 lei ai 40% reducere.

Nicaieri in Romania nu gasiti astfel de discounturi la companiile concurente. Daca va intereseaza aceasta prima modalitate, completati aici (click pe link) si va sun in 24 de ore.

 

A doua modalitate (preferata mea)

Oriflame iti ofera pana la 21% comision din vanzarea persoanelor recomandate de tine, persoane care cumpara produse Oriflame, adica clientii directi si consultantii.

Cu alte cuvinte, tu daca recomanzi persoane interesate de produse, compania iti ofera un comision din vanzarea generata de aceste persoane.

Cat de multi bani castigi din vanzarea echipei tale? Analizeaza tabelul de mai jos.

 

cati bani faci cu oriflame 

 

Daca nu ai inteles nimic din tabel, iti explic imediat; e foarte simplu.

 - fiecare produs comandat are un anumit numar de Puncte Bonus (BP) (100 BP ~= produse de 350 lei)
 - la finalul fiecarui catalog, Oriflame aduna Punctele Bonus din vanzarile tale personale si cele ale consultantilor sponsorizati de tine si ale grupurilor lor
 - totalul acestora decide Nivelul discountului de performanta (PD - Performance Discount)

Asadar, la finalul fiecarui catalog, compania iti vireaza in cont banii de comision pentru vanzarea din catalogul precedent. Astfel primesti bani la fiecare 3 saptamani, de 17 ori pe an (pentru ca sunt 17 cataloage pe an si fiecare tine cate 3 saptamani).

Mie personal, Oriflame chiar mi-a schimbat viata. Daca esti interesat(a) sa iti schimbi si tu viata in bine, pe plan financiar, sau daca vrei mai multe detalii, lasa-mi numele tau si un numar de telefon completand formularul de mai jos.

Ma gasiti si pe Facebook https://www.facebook.com/www.maryblog.ro/ sau pe email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Sursa foto: Oriflame Romania