Buna fetelor, astazi o sa va scriu despre Wellness si despre interactiunea mea cu produsele Wellness by Oriflame.

Am inceput sa folosesc produsele Wellness inca de când m-am inscris la Oriflame, in urma cu aproximativ 2 ani.

Dintotdeauna am vrut sa am un stil de viata sanatos si am vrut sa mananc sanatos. Stiam ca in alimente nu aveam nutrientii necesari si eram constienta ca imi trebuie neaparat vitamine, multiminerale, antioxidanti si omega 3.

 

produse wellness

 

Am o viata destul de incarcata. De obicei ma trezesc la 8 dimineata, pe la 10 ajung la birou unde imi petrec majoritatea timpului si ajung foarte tarziu acasa. Sunt zile in care ajung acasa si dupa ora 22. Inainte sa iau pachetul Welness cu vitamine, ma simteam obosita pe la jumatatea zilei, si nu mai eram in stare de nimic. De cand le iau in fiecare zi, simt si vad ca am mai multa energie. Pachetul Wellness ma ajuta sa ma simt si sa arat fantastic in acelasi timp. wink

Promovez produsele Wellness by Oriflame pe blogul meu si pe diferite retele de socializare. Le promovez pentru ca eu cred in ele si chiar dau rezultate.

Produsele Wellness ma ajuta sa am o viata mai sanatoasa, mai fericita si mai reusita. 

Produsul meu preferat Wellness este shake-ul cu aroma de ciocolata, dar imi plac foarte mult si batoanele cu gust de ciocolata. Batoanele le consum de obicei dimineata, inainte sa merg la birou. Sunt foarte delicioase si chiar imi tin de foame ceva timp. Shake-urile imi plac pentru ca pot sa le consum si doar in combinatie cu apa. Trebuie doar sa amesteci o portie de shake (18 g) cu 150 ml apa rece si sa agiti bine. De asemenea pot sa le consum combinate cu fructe, lapte si multe altele. Una dintre combinatiile mele preferate este: shake de ciocolata + lapte degresat rece + o jumatate de banana. Chiar este foarte bun, mai ales ca reduce senzatia de foame si pofta de dulce.

De ce cred eu ca este important sa consumam produse Wellness?

Tot ceea ce facem, tot ceea ce simtim si orice emotie pe care o avem poate influenta bunastarea noastra. Bunastarea noastra influenteaza direct actiunile, emotiile si gandurile noastre. Obtinerea unei sanatati complete poate ajuta la diminuarea stresului, la atenuarea bolilor si la stabilirea sentimentelor pozitive, a interactiunilor valoroase si a fericirii.

Prin produsele Wellness obtinem o calitate sporita a vietii, a dezvoltarii personale si a potentialului nostru. Numai daca ne asumam responsabilitatea pentru propria noastra sanatate si bunastare, ne putem imbunatati zilnic viata.

Wellness este mult mai mult decat sanatate fizica, exercitiu sau nutritie. Este integrarea deplina a starilor de bunastare fizica, mentala si spirituala.