Este greu de crezut dar, sezonul de sarbatoare este foarte aproape. De aceea trebuie sa impachetezi din timp cadourile pentru cei dragi. Bucuria de pe chipul persoanelor dragi atunci cand li se inmaneaza un cadou este unul dintre momentele cele mai satisfacatoare.

Impachetarea originala face un cadou sa fie foarte special. Din fericire, pentru a impacheta cadourile nu ai nevoie de pricepere sau bani, este foarte simplu si dureaza putin. Ai nevoie doar de cateva idei de impachetare a cadourilor.

 

 craciun

Sursa foto: www.scholarshippoints.com

 

Iata cateva moduri distractive si festive de a impacheta cadoul in acesta an.

1. Eleganta rustica

 

cadou craciun

 

Pentru un ambalaj simplu de Craciun alege hartie solida si o simpla eticheta de cadouri. Adauga o eleganta rustica folosind crengute verzi, fixate cu un cordon sau sfoara decorativa.

2. Monstri amuzanti

 

cadou

Sursa foto: www.notonthehighstreet.com

Orice cutie luminoasa poate fi transformata intr-un ”mostru” daca o decorezi cu ochi, limba si dinti. Copii vor aprecia aceste ambalaje.

 3. Fundita clasica

 

fundita

 

Cel mai simplu mod de impachetare a unui cadou este sa il invelesti intr-o coala colorata sau alba si sa ii faci o funda cu ajutorul unei panglici.

4. Harta rutiera

 

cadou harta

 

Acesta este modul perfect de impachetare a cadoului pentru persoanele care iubesc sa calatoreasca. Ai nevoie doar de cateva harti rutiere sau un atlas, snur rosu si butoane verzi. Pentru a face o invelitoare mai personala, alege o harta care arata locul de nastere al destinatarului sau o destinatie preferata de calatorie.

5. Muzical

 

muzical

 

Daca ai un prieten muzician sau iubitor de muzica, impachetarea cadoului intr-o foaie cu note muzicale este cea mai buna alegere. Chiar daca v-a primi cadou un CD sau o chitara noua, cu siguranta o sa aiba grija sa nu rupa ambalajul cand desface cadoul.

6. Cureaua lui Mos Craciun

 

cadou

Cei mici vor fi incantati sa vada un astfel de cadou.

7. Hartie de ziar

 

cadou ziar

 

Ai nevoie doar de niste ziare vechi pentru a impacheta un cadou intr-un mod atat de atragator si ecologic.

Sursa foto: Pinterest

Voi cum impachetati cadourile pentru cei dragi? Astept parerile voastre in rubrica comentarii de mai jos. 😍🎁