Așa arată micul dejun la mine. În fiecare dimineață consum câte un pachețel cu vitamine si un shake Wellness cu aroma de căpșuni.

Shake-ul îl găsiți in trei arome diferite: căpșuni, ciocolată și vanilie. Eu îl prefer pe cel de căpșuni.

Pachetul Wellness este un supliment de multivitamine si minerale, care contine o cantitate de nutrienti perfect echilibrata pentru necesarul zilnic. Pliculețul conține două capsule de omega 3, una de astaxanthin (antioxidant), si una cu multivitamine si minerale. Iau acest pliculeț în fiecare dimineață, după care beau un pahar mare cu apă.

Shake-ul asigură organismului nutrienții necesari, reduce pofta de dulce și îmbunătățește nivelul energiei și al concentrării.

 

shake si vitamine

 

Iată o idee pentru un mic dejun delicios:

1 porție

  • 1 lingură (18g) shake cu aromă de căpșuni
  • 150 ml apă rece sau lapte degresat (0,5%)
  • 1 linguriță semințe de in
  • 3-4 bucățele de zmeură proaspătă sau alte fructe de pădure

Se amestecă într-un blender compoziția formată din: shake cu aromă de căpșuni, apă sau lapte degresat, semințe de in.

Amestecul obținut se toarnă într-un pahar rece, iar deasupra se adaugă câteva fructe de pădure proaspete, pentru un aspect plăcut și un gust delicios.

Am încercat și eu aceasta rețetă și este chiar delicioasă și foarte simplu de preparat. Nu am apucat sa fac poze, dar o sa fac și o să le adaug aici.

Puteți încerca și voi diferite rețete si combinații.

Eu cumpăr aceste produse cu reducerea de 40%, si in plus, la fiecare 3 cutii de vitamine sau shake, primesc una gratis.

Produsele le puteti comanda cu reducere numai dacă va faceți cont aici (click pe link), și cumpărați de pe același site.